Over ons

Huid- en oedeemtherapie Derma Sana is gevestigd in het Gezondheidscentrum te Berghem. Derma Sana staat voor huid gezondheid. Dit is een visie die wij als huidtherapeut zeer belangrijk vinden. Derma Sana zal voor uw problemen klaar staan en er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid. Hiervoor heeft hij of zij de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht of Haagse Hogeschool. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).

Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist, is dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en daarnaast een paramedicus is. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait de gezonde huid.

Lees hier wat meer informatie over:

De Therapeut
Werkwijze
Vergoedingen
Algemene voorwaarden

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de bovenstaande informatie, neem dan contact op met ons. Dit kan telefonisch, via de mail of via het contactformulier.