Lasertherapie

Couperose en roodheid

Roodheid in het gelaat of op het lichaam kan in vele vormen voorkomen. Van kleine tot grote rode bloedvaten, diffuse roodheid of andere storende plekjes. Vaak wordt dit als cosmetisch storend ervaren. In deze gevallen kunnen wij een oplossing bieden voor uw probleem. 

Beenvaatjes

Vaatafwijkingen kunnen de benen en enkels ontsieren.  Ze geven nauwelijks klachten, maar kunnen cosmetisch storend zijn. Dit kan een reden zijn om ze te laten behandelen door middel van lasertherapie. Benieuwd naar de behandelmogelijkheden?

Pigmentvlekken

Bij pigmentvlekken of pigmentaandoeningen is het normale pigmentpatroon wat in de huid zit verstoord. Pigmentvlekken zijn vlekken op de huid met een verhoogde mate van pigmentatie. Vind u deze storend en bent u benieuwd naar de behandelmogelijkheden?

 

60site.jpg

Laserontharing gezicht

Heeft u last van stoppeltjes, ingegroeide haren, ontstekingen of (over) beharing? Laat dan uw ongewenste of overtollige haar met de diode laser definitief verwijderen.

Laserontharing lichaam

Heeft u last van stoppeltjes, scheerirritatie, ingegroeide haartjes, ontstekingen of (over) beharing? Laat dan uw ongewenste of overtollige haar met onze laser verwijderen.

Tatoeage verwijderen

Bent u niet meer blij met uw tatoeage of is u permanente make-up niet mooi gezet? Dan kunt u deze laten verwijderen door middel van lasertherapie. Benieuwd naar de opties?

Huidtherapie

Acnetherapie

Heeft u last van acne, rode bultjes of zwarte mee-eters? En wilt u weer een stralende huid? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Microneedling

Heeft u last van fijne lijntjes of een verslapte, oudere huid, littekens, striae of pigment? Wilt u ook een stralende, gladdere en stevigere huid zonder zichtbare huidproblemen? 

Peelings

Wilt u van uw grove poriën, huidveroudering, pigmentproblemen, rosacea, pigmentvlekken of acne af? Wij zetten peelings in om deze huidproblemen te behandelen. 

Dermamelan

Heb jij last van melasma of pigmentvlekken waar je maar niet vanaf komt. Met deze behandeling helpen wij jou om van je pigment af te komen.

 

Nabehandeling liposuctie

Voor of na een liposuctie of mommy makeover is het aan te raden om een behandeling met endermologie uit te voeren. Naast deze behandeling kijken wij ook of littekentherapie nodig is. 

Lymfoedeem

Oedeem is een vochtophoping in de huid. Oedeemtherapie is een verzamelnaam van alle therapieën die gebruikt kunnen worden om het oedeem af te voeren. 

Huidverzorging

Environ

Heeft u last van huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentproblemen, rosacea, huidveroudering, grove poriën of fijne lijntjes? En wilt u hier graag vanaf? Wij kunnen u door middel van de juiste behandelingen en adviezen helpen.

Mesoestetic

Wilt u ook een gezonde, jonge en stralende huid? Maar weet u niet hoe. Wilt u graag weten welke producten u het beste kunt gebruiken bij uw huid? Wij kunnen door middel van een huidscan bekijken wat voor uw huid het beste is.

Camouflage

Op zoek naar een foundation die uw huid niet afsluit? Die ervoor zorgt dat uw huid er beter uit ziet en ook de huidstructuur verbeterd? Samen met u kunnen wij bekijken welke kleur en welk product het beste bij uw huid past.