Endermologie na mommy makeover of liposuctie

Na het ondergaan van een mommy makeover of liposuctie is het belangrijk om zorg te dragen voor een optimaal herstel en het maximaliseren van de esthetische resultaten. Bij onze huidtherapeutische praktijk bieden we gespecialiseerde behandelingen aan die gericht zijn op het verbeteren van littekens en het verjongen van de huid na deze ingrepen. Onze benadering combineert geavanceerde littekentherapie en endermologie om uw herstelproces te bevorderen en de beste esthetische uitkomsten te bereiken.

Littekentherapie

Littekens kunnen na een chirurgische ingreep zorgen voor ongemak. Onze littekentherapie richt zich op het minimaliseren van de zichtbaarheid van littekens en het verbeteren van hun textuur en soepelheid. Door middel van verschillende technieken zoals littekenmassage, lasertherapie, micro-needling en speciale crèmes of siliconenpleisters kunnen we littekens effectief behandelen, zodat deze minder opvallen en niet verkleven of verharden. 

Endermologie

Endermologie is een niet-invasieve behandeling die zich richt op het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van cellulitis en verhardingen. Na een mommy makeover of liposuctie kan het voorkomen dat de huid haar elasticiteit verliest en er oneffenheden en verklevingen ontstaan. Met endermologie kunnen we de huid strakker maken, de bloedcirculatie verbeteren en het lymfestelsel stimuleren, waardoor uw huid er gladder en steviger uitziet. Deze behandeling is comfortabel en veilig, en biedt een uitstekende aanvulling op het herstelproces na een cosmetische ingreep.

Onze Aanpak

In de praktijk geloven we in een holistische benadering van huidverzorging en herstel. Als huidtherapeut zullen we samen met u naar uw huidconditie kijken en bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens zullen we een behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. 

Maak een Afspraak

Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw herstel na een mommy makeover of liposuctie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.