Endermologie na mommy makeover of liposuctie

Overweeg jij liposuctie of een mommy makeover? Door voorafgaand aan de ingreep te behandelen met endermologie herstelt je huid beter en krijg je uiteindelijk het mooiste resultaat.

NA DE BEHANDELING

Direct na de operatie krijg je een pantybroekje of elastisch korset van het ziekenhuis of de kliniek waar je de ingreep laat uitvoeren. Deze moet je zoveel mogelijk aanhouden tijdens de eerste vier tot zes weken na de operatie. Je lichaam voelt waarschijnlijk nogal beurs. Er zullen bloeduitstortingen en zwellingen ontstaan, die in de eerste weken grotendeels wegtrekken. Echter kan het wel tot negen maanden duren voordat de zwelling volledig is weggetrokken. 
Hierna kun je helaas nog last houden van:
– Fibrose: onderhuidse verklevingen/verhardingen ontstaan door de operatie 
– Er kunnen zenuwen worden beschadigd waardoor (een deel van) het geopereerde gebied gevoelloos of juist pijnlijk aanvoelt.
– Een wond die niet geneest of is gaan infecteren.
Kortom, liposuctie kan voor plaatselijke vetafname en contouring een goede oplossing zijn, maar er zitten ook nadelen aan. Het is een serieuze operatie met serieuze risico’s en bijwerkingen.
Als huidtherapeut kunnen wij ervoor zorgen dat de huid goed voorbereid wordt op een liposuctie of mommy makeover. Daarnaast wordt een endermologie behandeling ook aangeraden na de operatie. Dit voor een beter herstel en een beter resultaat. 
Als huidtherapeut kijken wij mee naar de wondgenezing, hierin kunnen wij nog adviezen geven wat ten goede komt aan de behandeling. Daarnaast kan endermologie ervoor zorgen dat je een egaler resultaat krijgt en de huid beter hersteld. Wat uiteindelijk zorgt voor het mooiste resultaat. 
Ben je benieuwd of deze behandeling geschikt voor jou is, plan dan een intake in. Dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.