Over mij

Heb jij ook al van alles geprobeerd om van jouw huidprobleem af te komen? 

Dit is iets waar ik ook jaren mee heb gelopen. Wat er nu voor zorgt dat ik als huidtherapeut wil dat jij weer beter in jouw vel komt te zitten. Samen met jou ga ik bekijken welke behandeling het beste bij jou past zodat jij weer kunt stralen en jouw huid weer mooi egaal wordt. Een persoonlijke aanpak vind ik hierbij erg belangrijk.

Dit is een van de belangrijkste redenen waarom ik gestart ben met mijn praktijk in 2015. Ervoor zorgen dat jouw huidproblemen verminderen en je weer zekerder van jezelf wordt en jouw kwaliteit van leven verbeterd.

Zelf heb ik ervaren dat je door een huidproblemen ontzettend onzeker kunt worden. Jarenlang heb ik last gehad van acne (zie foto hieronder). Ik weet hierdoor hoe rot je jezelf kunt voelen. Dit heeft mij nog meer motivatie gegeven om te zorgen dat jouw huidprobleem verminderd. Als jij weer gaat stralen, geeft mij dat een goed gevoel. Dit wil ik graag samen met jou bereiken.

Na de Havo ben ik huidtherapie gaan studeren op de Hogeschool te Utrecht. Dit is een 4-jarige opleiding waarin ik heb geleerd hoe de huid in elkaar zit en hoe je deze op verschillende manieren kunt verbeteren. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om door cursussen en opleidingen op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelingen. Zodat ik jou beter kan helpen en het beste resultaat behaald kan worden.

Wat ik tijdens een behandeltraject erg belangrijk vind is een persoonlijke aanpak. Daarom is de eerste afspraak altijd een intakegesprek om jou beter te leren kennen. Hierna zullen we gaan bespreken wat voor jou het beste behandelplan is. Ik werk met verschillende technieken, waardoor we een op maat gemaakt behandelplan kunnen maken. Daarnaast kunnen we tussentijds schakelen wanneer dit eventueel nodig zou zijn.

Als huidtherapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast ben ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici en dus BIG geregistreerd.  Dit om de kwaliteit te waarborgen. Met alle zorgverzekeraars heb ik een contract.

Ben jij benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek. Dan kan ik samen met jou bekijken wat ik voor je kan betekenen. Ik vind het een mooie uitdaging om jouw huidprobleem aan te pakken.